Gezichtsbehandelingen:

De gezichtsbehandelingen zijn op maat, dat wil zeggen dat ik voor iedere behandeling kijk naar de huid en welke producten deze nodig heeft.

Welk huidtype je ook hebt; droog, vet of een gemengde huid, of in welke conditie deze ook is; gevoelig, vochtarm of verouderd, de producten van dr. Alkaitis corrigeren de individuele balans van iedere huid.

Om het ontspannende karakter van de behandeling te optimaliseren, krijg je bij iedere behandeling tijdens het masker een heerlijke voetmassage.

 

MOOI Face Treatment:

Warm voetkompres,  gezichtsreiniging, huidanalyse, enzymatische peeling, handmassage (tijdens de peeling), verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage, masker , voetmassage (tijdens het masker), serum, dag/nachtverzorging en evt. een basis make-up.

Het MOOI Face Treatment kan naar wens uitgebreid worden met diverse aanvullende behandelingen, zoals epileren van de wenkbrauwen, harsen bovenlip of verven van de wimpers. Maar ook de voetmassage tijdens het masker kan verlengd worden met 5 of 10 min. per  voet, of de behandeling kan beginnen met een rugscrub met rugmassage.

Zo kun je de behandeling net zo lang, uitgebreid en ontspannen maken als je zelf wenst.

 

De diverse aanvullende behandelingen kun je vinden op de prijslijst.