Ik ben Jeanine van IJsseldijk en ben in 2004 gestart met MOOI.

 

Aangezien ik geloof dat schoonheid van binnen uit komt, vind ik het zelf heel belangrijk om gezond te leven.  Tijdens de opleiding Voetreflextherapie die ik van 2005-2008 heb gevolgd, en de opleiding Biografische coaching (2009) heb ik kennis gemaakt met de holistische manier van kijken naar gezondheid.

 

De gezichtsbehandelingen staan in het teken van  rust en ontspanning. Stress is de nr. 1 oorzaak van de meeste ziektes, daarom vind ik het heel belangrijk dat mijn cliënten hier even een paar uurtjes kunnen komen ontspannen en daarna weer relaxed naar huis gaan met een mooie, schone en gladde huid.

 

Zowel bij de Voetreflextherapie als bij de Biografische coaching wordt gekeken naar de gezondheidsklachten en de reden die daar metafysisch gezien achter zit. Ook tijdens de gezichtsbehandelingen wordt gekeken naar de huid, en op welke plaats eventueel onregelmatigheden zitten. Aan de hand van een Chinese diagnose kun je daardoor zien met welk orgaan dit in verband staat.

Door deze opleidingen ben ik op een andere manier gaan leven, ik ben vegetariër geworden, mij meer gaan verdiepen in spiritualiteit en ben meer gefocust op biologische voeding en gezondheid.
Daarnaast geef ik graag wanneer daar behoefte aan is, advies over bovengenoemde zaken.

 

Ik heb gekozen voor de 100% biologische en 100% natuurlijke producten van Oolaboo en de make-up van Fresh minerals, omdat deze producten heel puur zijn en geen minerale oliën, parabenen, parfum en chemische stoffen bevatten. Uiteraard zijn de producten niet getest op dieren.